Tudnivalók a középiskolai felvételiről

 

Felhívjuk a kedves felvételizők figyelmét, hogy a Jelentkezési lap leadási határideje 2015. február 13-a péntek, valamint eddig az időpontig kell elküldeni a Tanulói adatlapot is a Felvételi Központba, Győrbe. Az írásbeli vizsga eredményeit tartalmazó Értékelő lapot a Jelentkezési laphoz kell mellékelni. Az általános iskola 8. osztályos tanulóinak  ezeket a dokumentumokat iskolájuk postázza, nekik további teendőjük nincs.

Iskolánkban február 12-étől síszünet lesz, ezért kérjük, hogy a jövő hét első feléig juttassák el hozzánk a Jelentkezési lapot - személyesen (7:30 - 14:30 között az iskola titkárságán, más időpontban a portán) vagy postai úton.

A 6 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli meghallgatása 2015. február 17-20-a között lesz, melyre, a központi írásbeli felvételi eredményétől függetlenül, minden jelentkezőt behívunk. A pontos időpontról mindenkit levélben értesítünk.

A 4 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli meghallgatása 2015. február 23-27-e között lesz, melyre, a központi írásbeli felvételi eredményétől függetlenül, minden jelentkezőt behívunk. A pontos időpontról mindenkit levélben értesítünk.

További információk a Gimnázium > Felvételi menüpont alatt találhatóak.