Középiskolai felvételi - szóbeli meghallgatások

A 6 évfolyamos ideiglenes felvételi jegyzék március 3-ától iskolánk honlapján és az igazgatói hirdetőn megtekinthető. A jegyzéken a tanulók a tanulói azonosító számukkal szerepelnek majd.

A 4 évfolyamos ideiglenes felvételi jegyzék március 6-ától iskolánk honlapján és az igazgatói hirdetőn megtekinthető. A jegyzéken a tanulók a tanulói azonosító számukkal szerepelnek majd.

A 6 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli meghallgatása 2015. február 17-e kedd és 20-a péntek  között lesz, melyre, a központi írásbeli felvételi eredményétől függetlenül, minden jelentkezőt behívtunk. A pontos időpontról mindenkit levélben értesítettünk. Aki esetleg nem kapta meg a levelet érdeklődjön a titkárságon 7:30 és 14:30 között (telefon: 06-1-2121494/111).

A 4 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli meghallgatása 2015. február 23-a hétfő és 27-e péntek között lesz, melyre, a központi írásbeli felvételi eredményétől függetlenül, minden jelentkezőt behívunk. A szóbeli meghallgatás beosztása folyamatban van, február 19 - ére, szerdára elkészül a teljes beosztás. A pontos időpontról mindenkit levélben értesítünk.