Felvételi tájékoztató

Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium

OM azonosító: 035305
Feladatellátási hely kódja: 001

 

Elsősorban református vallású, jól tanuló és fegyelmezett magaviseletű gyerekek jelentkezését várjuk. Szívesen látjuk az iskolában a Budapesten és tágabb körzetében élő diákokon kívül azokat is, akik az ország távolabbi pontjain élnek, hiszen intézményünk saját kollégiummal rendelkezik.

Az iskolába való bejutás feltétele a sikeres felvételi vizsga, valamint az, hogy a tanulók és szüleik elfogadják az iskola sajátosságából fakadó elvárásokat és lelkészi ajánlást adjanak be.

Az érdeklődő diákoknak és szüleiknek több formában is igyekszünk eligazodást nyújtani.

 

Nyílt délutánok

2018. október 12-től a 2019. január 4-ig a felsorolt péntekeken 15 órától szívesen látjuk az érdeklődőket, tájékoztatjuk őket az iskola sajátosságairól, képzési formáiról és körbevezetjük őket az épületben.

Nyílt délutánok időpontjai:
október 12., 19., november 23.,
december 7., január 4.
Bejelentkezni a +36-1-2121-494-es telefonszám 111-es mellékén lehet.

 

Nyílt nap: 2018. november 10. (szombat)

Ezen alkalmon a diákok 9:00 és 11:30 óra között kisebb csoportokban az iskolával ismerkednek
A szülők 9:05 - től az iskola épületét ismerik meg, illetve 10:00 órától általános tájékoztatást kapnak a Baár–Madas Református Gimnáziumról, a középiskolai felvételivel kapcsolatos tudnivalókról, illetve válaszolunk a felmerülő kérdésekre
Előzeteses jelentkezés, regisztráció nem szükséges.

 

Ismertető anyagok

A Baár-Madast bemutató ismertető anyagokat eljuttatjuk a budapesti református gyülekezetekbe. Az érdeklődők októbertől a portán is átvehetik ezeket. Az iskola honlapján megtalálhatók az aktuális, felvételihez kapcsolódó hírek.

 

Telefonos érdeklődés

A felvételivel kapcsolatban felmerülő minden kérdésre telefonon keresztül is válaszolunk. A beiskolázásért felelős igazgatóhelyettest, Farsang Dorottyát elérhetik a +36-1-2121-494-es telefonszám 102-es mellékén.