Gimnáziumi felvételi – jelentkezési lapok leadása, szóbeli vizsga

A jelentkezési lapok leadási határideje 2021. február 19. péntek.

Amennyiben személyesen szeretnék leadni a jelentkezési lapot iskolánk portáján megtehetik.
2021. február 18-19 (csütörtök-péntek) síszünet, a titkársági ügyintézés szünetel.

A felvételi pontok számítása miatt a jelentkezési laphoz mindenképpen csatolják a központi írásbeli dolgozat pontjait tartalmazó értékelő lap másolatát.

Amennyiben még nem tették meg, mindenképpen juttassák el hozzánk a felvételihez szükséges speciális dokumentumokat (lelkészi / plébánosi ajánlás, honlapunkról letölthető bemutatkozó lap).

 

Szóbeli vizsga

6 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli vizsgája:
2021. február 25 – 27. (csütörtök – szombat)

4 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli vizsgája:
2021. március 1 - 5. (hétfő – péntek)

A felvételi kiírásnak megfelelően a központi írásbeli dolgozatok eredménye (a tanulmányi területnek megfelelő szorzóval számolva) és az általános iskolai osztályzatok alapján állapítjuk meg a szóbeli vizsgára történő behívás ponthatárát, melyet 2021. február 22-én hozunk nyilvánosságra az iskola honlapján.

A 4 évfolyamos képzésre jelentkezők szóbeli vizsgára történő behívás ponthatárát a beérkező jelentkezési lapok feldolgozását követően 2021. február 24-én tudjuk nyilvánosságra hozni.

A beérkező jelentkezési lapok feldolgozását követően a szóbeli meghallgatás pontos időpontjáról mindenkit a jelentkezési lapon megadott e-mail címen értesítünk. Ebben leírjuk a járványügyi szabályok betartásának rendjét is.

A beosztás iskolánk honlapján is megtekinthető lesz, ahol a tanulók oktatási azonosító számukkal / a jelentkezési lapon megadott jeligéjükkel szerepelnek majd.